Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Hyvän palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus rikastua merkittävän osakeoptioiden kautta! Tule tekemään maailmasta parempi paikka startupissa, joka muuttaa nuoren ja vanhemman opiskelijan koulupäivää siten, että jos se on ennen ollut tylsää, niin nyt se on kivaa.

Skillgrower on elektroninen oppimisalusta, joka mahdollistaa sen, että jokainen ihminen voi saada maailman parasta opetusta 10 dollarin kuukausimaksua vastaan rajatta. Myös jokaiselle on tarjolla työkalut luoda oppimateriaalia verkossa ja tienata rahaa. Skilgrower Oy:n perustajina on menestyneitä yrittäjiä peli-, ohjelmisto- ja opetusalalta. Skillgrower on rahoitettu yksityisen ja julkisen puolen toimesta.

Jos olet pätevä ja visioita laajasti omaava huippu ohjelmoija, tässä on vielä mahdollisuus hypätä startupin perustajajengiin mukaan.

Haemme erityisesti huippuosaajia ja lahjakkaita ohjelmoijia. Skillgrowerista on tehty jo prototyyppi (PHP + Yii + Javascript). Seuraava askel on valmistaa skaalautuva pilvipalvelu globaaliin käyttöön. Tästä syystä emme ole lyöneet vielä lukkoon käytettävää teknologia stuckkia, joten jos olet huippuosaaja, voimme harkita juuri sinun ehdoittamaan stuckia käytettäväksi (Esim. NodeJs, AngularJs 2 etc etc).

Hakemukseksi riittää pelkkä CV (koska testaamme kuitenkin hakijat ennen lopullista rekrytointia). CV:n voi lähettää: paulusmikkola@hotmail.com

(Järjestelmän prototyyppi löytyy: www.skillgrower.com)

Työnantaja: Skillgrower Oy Sijainti: Leppäviita 11 B 29, 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: MIKKOLA PAULUS, Puh: 0505987696, paulusmikkola@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leppäviita 11 B 29, 02600 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava ohjelmoija (web apps),, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Skillgrower Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Leppäviita 11 B 29, 02600 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus