Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Software Developer

Attendo

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aktiivisessa ja kehittämismyönteisessä Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 21.10.2016 klo 15 mennessä JOHTAJAYLILÄÄKÄRIN VIRKA THL 559/94 mukainen pätevyys toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys ja riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtotehtävistä sekä toisen kotimaisen kielen erinomainen taito ja toisen kotimaisen kielen riittävä taito. Etsimme johtajaa, jolla on vah­vaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Kokkola lääkärit Kokkola johtajapositiot lääkärit Kokkola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, JOHTAJAYLILÄÄKÄRIN VIRKA, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut KPSHP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa