Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Asiakkaillemme John Deere -tuotemerkki on edelläkävijän maineessa joka puolella maailmaa
niin uudenaikaisessa teknologiassa, kuin myös tuotteiden laadussa ja niiden luotettavuudessa.
Tervetuloa menestymään John Deeren palveluksessa. Toimimme globaalisti ja
työllistämme maailmanlaajuisesti yli 59.000 henkilöä. Yhtiön maatalous-, metsäkone- sekä ympäristönhoitotoimialojemme yhteinen liikevaihto on yli 36 miljardia USD

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, missä sijaitsevat pyöräalustaisten metsäkoneiden tuotekehitys ja Euroopan markkinointikeskus. Suomessa yhtiö työllistää noin 700 henkilöä. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa

John Deere Forestry Oy:n Suomen Jälleenmyynti hakee Tampereen palvelupisteen huoltokorjaamolle

METSÄKONEASENTAJAA

Asentajana tulet olemaan osa paikallista korjaamotiimiä ja vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelusta. Päätoimenkuvaan kuuluu metsäkoneiden määräaikaishuollot, vianhaku-ja korjaustehtävät sekä konevarustelutehtävät.

Sinulla on kokemusta metsäkoneiden tai muun raskaan kaluston huoltamisesta ja korjaamisesta. Sinulla tulee olla perustaidot PC:n käytöstä ja Office-ohjelmistojen tuntemus. Sinulla on töiden suorittamisen vaatima peruskoulutus ja olet luonteeltasi ryhmätyökykyinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Tehtävän edellyttää myös matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen.
Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Saloranta puh. 040-8298165,
Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:

SalorantaPekka@JohnDeere.com

Web-osoite: http://www.deere.fi Työnantaja: John Deere Forestry Oy, Tampere Sijainti: Lokomonkatu 21, 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Saloranta puh. 040-8298165 Hakemukset: http://www.deere.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lokomonkatu 21, 33900 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi John Deere Forestry Oy Y-tunnus 1592331-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsäkoneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut John Deere Forestry Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Lokomonkatu 21, 33900 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa