Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaillemme John Deere -tuotemerkki on edelläkävijän maineessa joka puolella maailmaa niin uudenaikaisessa teknologiassa, kuin myös tuotteiden laadussa ja niiden luotettavuudessa. Tervetuloa menestymään John Deeren palveluksessa. Toimimme globaalisti ja työllistämme maailmanlaajuisesti yli 66.000 henkilöä. Yhtiön maatalous-, metsäkone- sekä ympäristönhoitotoimialojemme yhteinen liikevaihto on yli 37 miljardia USD.

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee pyöräalustaisten metsäkoneiden tuotekehitys ja Euroopan markkinointikeskus. Suomessa yhtiö työllistää 650 henkilöä. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa.


Haemme levyseppähitsaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Levyseppähitsaajan työ on metsäkoneen runkojen, kuormainkomponenttien ja kuormatilojen kasaamista, hitsaustyötä ja viimeistelyä metsäkonetehtaalla Joensuussa.

Vaatimukset hakijalta:
- toisen asteen tekninen koulutus soveltuvasta koulutusohjelmasta
- kokemusta mig/mag- ja tig- hitsauksesta
-soveltuvuus 3-vuorotyöhön

Arvostamme lisäksi:
- tiimityötaitoa
. reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta
- hitsausohjeiden (WPS) tuntemusta
- työkokemus tuotannon tehtävistä
- kokemusta metsäkonealalta

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Web-osoite: http://www.deere.fi Työnantaja: John Deere Forestry Oy Sijainti: Pyhäselänkatu 18, 80220 JOENSUU Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat Kimmo Mäkelä, puh. 020 584 6265 ja Kalle Kettunen, puh. 020 584 6415. Hakemukset: KettunenKalle@JohnDeere.com tai MakelaKimmo@JohnDeere.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pyhäselänkatu 18, 80220 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi John Deere Forestry Oy Y-tunnus 1592331-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut John Deere Forestry Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Pyhäselänkatu 18, 80220 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa