Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistönvälittäjää
 
Tehtävänäsi on pääasiassa huoneistojen ja kiinteistöjen arviointi sekä myynti. Olet toteuttamassa asiakkaidemme tärkeimpiä unelmia. Asenteesi ja asiakaslähtöinen ote työhösi herättävät luottamusta. Sinua odottaa vaihteleva ja haasteellinen työ, jossa pystyt vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun ja opit jatkuvasti uusia asioita.
Toivomme, että sinulla on kokemusta alalta. Olet vastuuntuntoinen myynnin ammattilainen ja sinulla on hyvät verkostot sekä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot. Hallitset digiajan työvälineiden käytön ja sopeudut joustaviin työaikoihin. LKV-pätevyys katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus kiinteistönvälitysalaa kohtaan.
Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja erinomaiset mahdollisuudet menestymiseen kiinteistöalalla. Saumaton yhteistyö pankin kanssa tukee toimintaamme ja takaa asiakkaillemme kaikki kauppoihin liittyvät palvelut saman katon alta. Saat vakituisen ja itsenäisen työn sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. 
Kuulemme mieluusti lisää sinusta. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi, joten hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta viimeistään 31.10.2016.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Rautiainen, 14-21.10, klo 13-14 p. 040-6301171 tai mikko.rautiainen@op.fi.
Yhdessä hyvä tulee.

OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on yhteensä 50 ja toimipaikkoja noin 160. Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP- Kiinteistökeskuksissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut-tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus on jälleen vuonna 2015 yleisarvosanaltaan ja positiivisuusarvoltaan Suomen paras kiinteistönvälitysketju.
OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka muodostavat noin 180 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö tytäryhtiöineen. OPlla on 12 000 työntekijää ja 4,3 miljoonaa asiakasta. www.op.fi

Työnantaja: Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy Sijainti: Koskikatu 9, 80100, Joensuu, Suomi Yhteystiedot: Mikko Rautiainen, mikko.rautiainen@op.fi, 040-6301171 Hakemukset: https://www.op.fi/op?id=83000 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koskikatu 9, 80100, Joensuu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy Y-tunnus 0748649-6 Toimiala Kiinteistönvälitys

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

826 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

93 000 € 875 %

Henkilöstö

7 -2

Liikevoitto-%

11 % 650 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Koskikatu 9, 80100, Joensuu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa