Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen Kiinteistönvälittäjää Tehtävänäsi on pääasiassa huoneistojen ja kiinteistöjen arviointi sekä myynti. Olet toteuttamassa asiakkaidemme tärkeimpiä unelmia. Asenteesi ja asiakaslähtöinen ote työhösi herättävät luottamusta. Sinua odottaa vaihteleva ja haasteellinen työ, jossa pystyt vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun ja opit jatkuvasti uusia asioita. Toivomme, että sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Joensuu kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy Y-tunnus 0748649-6 Toimiala Kiinteistönvälitys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Joensuun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus