Duunitori suosittelee
Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Rovaniemi

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Myydään ohjelmistojen kehittämis- ja markkinointiyritys!

Yritys on perustettu 1987 ja sillä on pitkäaikaisen tuotekehityksen tuloksena valmistunut toiminnanohjausohjelmisto, jonka markkina-alueena on koko Suomi. Tuotteella on selkeä kohderyhmä, ei paljon kilpailua. Toiminta ei ole paikkakuntasidonnainen.

Nykyinen asiakaskunta antaa vuosittaisen perustulon. Yrityksen liiketoiminta sopii lähtökohdaksi idearikkaalle yrittäjälle, joka pystyy kehittämään asiakkaille myös muita palveluita. Toiminta on sopiva myös olemassa olevan ohjelmistoyrityksen lisäpalveluksi.

Kaupan kohteena joko oy:n osakekanta tai liiketoiminta!

Web-osoite: http://www.josek.fi Työnantaja: Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Sijainti: Länsikatu 15, 80110 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yrittäjä Heikki Makkonen Puh. 050-597 1896, heikki.makkonen@erisoft.fi Ilmoitus jätetty: 29.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Länsikatu 15, 80110 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Y-tunnus 1704025-2 Toimiala Työvoima- ja elinkeinoasiain hallinto Rinnakkaistoiminimet Josek

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 689 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

24 000 € 380 %

Henkilöstö

26 26

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80110 - Joensuu , osoitteessa Länsikatu 15, 80110 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus