Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myydään hyvällä liikepaikalla Joensuun keskustassa toimivan kultasepänliikkeen liiketoiminta. Yritys on perinteikäs, pitkään alalla toiminut ja arvostettu toimija. Vaihto- ja käyttöomaisuuden määrä on sovitettavissa kaupan yhteydessä joustavasti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja yrittäjä Joensuu kauppiaat ja myymälänhoito Joensuu yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Y-tunnus 1704025-2 Toimiala Työvoima- ja elinkeinoasiain hallinto Rinnakkaistoiminimet Josek

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus