Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myydään hyvällä liikepaikalla Joensuun keskustassa toimivan kultasepänliikkeen liiketoiminta. Yritys on perinteikäs, pitkään alalla toiminut ja arvostettu toimija. Vaihto- ja käyttöomaisuuden määrä on sovitettavissa kaupan yhteydessä joustavasti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja yrittäjä Joensuu kauppiaat ja myymälänhoito Joensuu yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Y-tunnus 1704025-2 Toimiala Työvoima- ja elinkeinoasiain hallinto Rinnakkaistoiminimet Josek

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus