Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Hyvät ansiot, itsenäinen työ ja joustavat työajat!

Kuulostaa uskomattomalta, mutta meillä tämä on totta. Haemme kahta vakituista markkinointi-ja myyntihenkistä henkilöä Joensuun keskustassa sijaitsevaan viihtyisään konttoriimme. Tehtäviisi kuuluu B2B myyntityö valtakunnallisiin reilut 20 vuotta ilmestyneisiin yritys-ja ammattilehtiimme. Voit olla myyntialan konkari tai muun alan taitaja. Tärkeintä on halu tehdä töitä omalla motivoituneella ja persoonallisella tavallasi.
Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös etätöihin tai voit toimia oman yrityksenkin puitteissa mistä päin Suomea tahansa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Yhteyshenkilö; Tj Jukka Suppola, P. 050 374 6284, jukka.suppola@yritma.fi

Web-osoite: http://www.yritma.fi Työnantaja: Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma Sijainti: Suvantokatu 20, 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jukka Suppola, 050 374 6284, jukka.suppola@yritma.fi Hakemukset: jukka.suppola@yritma.fi tai Yritysmaailma/Jukka Suppola Suvantokatu 20, 80100 Joensuu Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suvantokatu 20, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma Y-tunnus 1022232-8 Toimiala Sanomalehtien kustantaminen

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Suvantokatu 20, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa