Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvät ansiot, itsenäinen työ ja joustavat työajat! Kuulostaa uskomattomalta, mutta meillä tämä on totta. Haemme kahta vakituista markkinointi-ja myyntihenkistä henkilöä Joensuun keskustassa sijaitsevaan viihtyisään konttoriimme. Tehtäviisi kuuluu B2B myyntityö valtakunnallisiin reilut 20 vuotta ilmestyneisiin yritys-ja ammattilehtiimme. Voit olla myyntialan konkari tai muun alan taitaja. Tärkeintä on halu tehdä töitä omalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Joensuu myyntialan tehtävät Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma Y-tunnus 1022232-8 Toimiala Sanomalehtien kustantaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa