Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Joensuun kaupungin varhaiskasatukseen, Utran päiväkotiin lastentarhanopettajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalla 1.2.-30.7.2017. Paikka on 3-5 -vuotiaiden ryhmässä, joten eo-pätevyyttä ei vaadita. Kelpoisuusehtona tehtävään on lastentarhanopettajan pätevyys. Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään liitetään kolmen (3) kuukauden koeaika. Työpaikkamme ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Joensuu varhaiskasvatus Joensuu opettajat, lehtorit, professorit Joensuu lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun kaupunki Y-tunnus 0242746-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VV/Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Joensuun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus