Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan perhepäivähoitajaa hoitajan omassa kodissa tapahtuvaan perhepäivähoitoon Karsikko- Niinivaaran alueelle. Hakijalta toivotaan itsenäistä työskentelyotetta ja sopivuutta lasten kanssa tehtävään työhön. Soveltuva koulutus esim. perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai lähihoitajan tutkinto on toivottava, mutta ammattitutkinnon voi suorittaa työn ohessa. Työaika keskim. 40,00 tuntia viikossa 12 viikon työaikajaksossa. Palkkaus määräytyy varattujen hoitopaikkojen mukaan. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Joensuu lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun kaupunki Y-tunnus 0242746-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Joensuun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus