Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan perhepäivähoitajaa hoitajan omassa kodissa tapahtuvaan perhepäivähoitoon Karsikko- Niinivaaran alueelle.

Hakijalta toivotaan itsenäistä työskentelyotetta ja sopivuutta lasten kanssa tehtävään työhön. Soveltuva koulutus esim. perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai lähihoitajan tutkinto on toivottava, mutta ammattitutkinnon voi suorittaa työn ohessa.

Työaika keskim. 40,00 tuntia viikossa 12 viikon työaikajaksossa. Palkkaus määräytyy varattujen hoitopaikkojen mukaan.

Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.7.2017 saakka. Hoitajan koti hyväksytään perhepäiväkodiksi ennen työn aloittamista

Työnantaja: Joensuun kaupunki Sijainti: Torikatu 17, 3. kerros, 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016, tai sopimukseen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Tuula Pikkarainen puh. 050 355 3022 tai tuula.pikkarainen@jns.fi. Ilmoitus jätetty: 26.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 17, 3. kerros, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun kaupunki Y-tunnus 0242746-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Joensuun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Torikatu 17, 3. kerros, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa