Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja valmistavaan opetukseen, 15.11.2016 - 31.7.2017 Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (KelpoA 986/1998) mukaisesti. Valittavalta toivotaan kokemusta etenkin yläkouluikäisten valmistavasta opetuksesta. Kokemus myöhään maahan tulleiden ja luku- ja kirjoitustaidottomien opetuksesta sekä S2-opinnot tai muu vastaava koulutus voidaan katsoa eduksi. Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Joensuu määräaikainen Joensuu opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun kaupunki Y-tunnus 0242746-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja valmistava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Joensuun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa