Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen ja ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on tärkeä ja näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii Jurjen Hempel.

Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana

HUILUN ÄÄNENJOHTAJAN TOIMI

Tehtäväkohtainen sivusoitin alttohuilu.

Koesoitto pidetään keskiviikkona 4.1.2017 alkaen klo 14.00 Joensuun konservatorion konserttisalissa, os. Rantakatu 31.

Koesoittotehtävät:

Mozart Huilukonsertto G-duuri tai D-duuri kadensseineen.

Nielsen Huilukonsertto 1. osa kadensseineen.

Orkesteritehtävät, jotka ovat hakuajan päätyttyä ladattavissa pdf-tiedostoina koesoittokutsussa ilmoitettavalta internet-sivulta.

Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Toimi täytetään 13.3.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 28.11.2016 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: ww.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Sähköisen lomakkeen ensimmäisessä kohdassa (viran tai toimen hakemus) tulee mainita, käyttääkö hakija orkesterin säestäjää.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana intendentti Kristiina Penttinen puh. 050 415 2944, sähköposti: kristiina.penttinen@jns.fi.

Työnantaja: Joensuun kaupunki Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 13.03.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: virka-aikana intendentti Kristiina Penttinen puh. 050 415 2944, sähköposti: kristiina.penttinen@jns.fi Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: 28.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun kaupunki Y-tunnus 0242746-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huilun äänenjohtajan toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Joensuun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa