Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen ja ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on tärkeä ja näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii Jurjen Hempel.
Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana
HUILUN ÄÄNENJOHTAJAN TOIMI
Tehtäväkohtainen sivusoitin alttohuilu.
Koesoitto pidetään keskiviikkona 4.1.2017 alkaen klo 14.00 Joensuun konservatorion konserttisalissa, os. Rantakatu 31.
Koesoittotehtävät:

Mozart Huilukonsertto G-duuri tai D-duuri kadensseineen.

Nielsen Huilukonsertto 1. osa kadensseineen.

Orkesteritehtävät, jotka ovat hakuajan päätyttyä ladattavissa pdf-tiedostoina koesoittokutsussa ilmoitettavalta internet-sivulta.

Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.
Työpaikkamme ovat savuttomia.
Toimi täytetään 13.3.2017 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy 28.11.2016 klo 15.00.
Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: ww.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Sähköisen lomakkeen ensimmäisessä kohdassa (viran tai toimen hakemus) tulee mainita, käyttääkö hakija orkesterin säestäjää.
Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana intendentti Kristiina Penttinen puh. 050 415 2944, sähköposti: kristiina.penttinen@jns.fi.

Työnantaja: Joensuun kaupunki Sijainti: 80100, Joensuu, Suomi Yhteystiedot: Kristiina Penttinen, kristiina.penttinen@jns.fi, 050 415 2944 Hakemukset: https://jns.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2517#form_start Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: 28.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100, Joensuu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Joensuun kaupunki Y-tunnus 0242746-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huilun äänenjohtajan toimi (28.11.16), on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Joensuun kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100, Joensuu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa