Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME asiakasyrityksellemme keikkatyöntekijää varastotöihin Vantaalle. ARVOSTAMME asennetta, luotettavuutta ja joustavuutta. EDELLYTÄMME aikaisempaa kokemusta varasto/logistiikka alalta. Trukilla ajotaito, huolellisuus, tarkkuus ja reipas mieli auttavat vielä paremmin eteenpäin. Lisäksi edellytämme vuorovaikutustaitoja, jotka ovat avain toimivaan työsuhteeseen. Työ pääsääntöisesti keikkatyötä päivävuorossa. Työ on kylmävarasto työtä. Vaadimme myös Suomen kielen osaamista. TARJOAMME varastotyötä Pääkaupunkiseudulla, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Vantaa varastoalan tehtävät Vantaa osa-aikatyö varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joblink Logistiikka Oy Y-tunnus 2590594-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Joblink Logistiikka Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus