Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME asiakasyrityksellemme keikkatyöntekijää varastotöihin Vantaalle. ARVOSTAMME asennetta, luotettavuutta ja joustavuutta. EDELLYTÄMME aikaisempaa kokemusta varasto/logistiikka alalta. Trukilla ajotaito, huolellisuus, tarkkuus ja reipas mieli auttavat vielä paremmin eteenpäin. Lisäksi edellytämme vuorovaikutustaitoja, jotka ovat avain toimivaan työsuhteeseen. Työ pääsääntöisesti keikkatyötä päivävuorossa. Työ on kylmävarasto työtä. Vaadimme myös Suomen kielen osaamista. TARJOAMME varastotyötä Pääkaupunkiseudulla, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Vantaa varastoalan tehtävät Vantaa osa-aikatyö osa-aikatyö varastoalan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joblink Logistiikka Oy Y-tunnus 2590594-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Joblink Logistiikka Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa