Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

FINANCE GRADUATE, Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe Oy / co Mercuri Urval

Espoo

SALES & MARKETING GRADUATE, Nissan Nordic Europe

Nissan Nordic Europe Oy / co Mercuri Urval

Espoo

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme perinteiselle elintarviketeollisuuden yrityksellemme teurastajaharjoittelijaa tutustumaan ja mahdollisesti myöhemmin vakinaistumaan teurastajan töihin. Edellytämme aitoa kiinnostusta, fyysisiä ominaisuuksia, mielellään elintarvikealan koulutusta, aita työhalua sekä autoa. Kysy lisää p. 0400-946007 / lähetä hakemus. Paikka täytetään heti oikean työntekijän löydyttyä. Palveluihimme kuuluvat joustava resurssienhallintapalvelu, henkilöstövuokraus, sekä suorarekrytointipalvelut ja ulkoistuspalvelut. Toimimme valtakunnallisesti usealla toimialalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Turku elintarviketeollisuuden tehtävät Turku harjoittelupaikat elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teurastajaharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus