Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MeramaTec Oy suunnittelee ja valmistaa materiaalin- ja rullankäsittelylaitteita, kuljettimia ja nostoapuvälineitä. Olemme tunnettu innovatiivista laitteista jo yli 30 vuoden ajalta. Toimipisteemme sijaitsee Ikaalisissa. Haemme yritykseemme materiaalinkäsittelylaitteet ja nostoapuvälineet tuntevaa ja hallitsevaa. Mekaniikkasuunnittelijaa Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja riittävä Cad-suunnittelukokemus. Vastaat laitteiden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja lujuuslaskennasta ja sinulla on tietämys ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ikaalinen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ikaalinen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, MeramaTec Oy, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ikaalinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa