Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluihimme kuuluvat joustava resurssienhallintapalvelu, henkilöstövuokraus, suorarekrytointipalvelut ja ulkoistuspalvelut. Toimimme valtakunnallisesti usealla toimialalla mm. Toimisto, IT, Asiakaspalvelu, Rakennus ja Teollisuus. Kumppanuus kanssamme on ketterää, tehokasta ja joustavaa. Tarjoamme asiakkaillemme toimialakohtaiset henkilöstöratkaisut. Etsimme asiakasyrityksellemme Maanrakennustyöntekijöitä/ Kuskeja Uudellemaalle, joilla on kokemusta maanrakennuksesta, hyvä sekä työtä pelkäämätön asenne, halu oppia uutta ja tulee hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Munkkiniemi() talonrakennus Helsinki talonrakennus Munkkivuori() maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Munkkiniemi() maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Helsinki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Munkkivuori() talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus