Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme suurelle, hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä Tampereelle ja lähikuntiin. Vaihtelevia työtehtäviä uudis- ja saneeraustyömailla. Edellytämme hakijalta: - alan työkokemusta - sujuvaa suomen kielen taitoa - työturvallisuuskorttia - kykyä toimia itsenäisesti Oma auto ja kirvesmiehen työkalut katsotaan eduksi. Osaavalle työntekijälle tarjolla luotettava työnantaja, töitä pitkäksi aikaa ja kilpailukyinen palkkaus. Täytä hakemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus