Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme menestyksekkäälle asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää! Tehtäviisi kuuluvat pienimuotoiset hitsaustyöt (heftaamista) ja erilaiset kokoonpanotehtävät. Työ on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on omalla panoksellasi erinomainen mahdollisuus vakinaistaa työsuhteesi. Toivomme sinulta: - Jonkin verran hitsaustaustaa - Aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä - Piirustuksien lukutaitoa - Oma auto luetaan eduksi Jos olet reipas, tunnollinen ja työtäpelkäämätön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja/kokoonpanotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa