Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista eristyspeltiseppää. Työkohteet Tampereella ja lähikunnissa. Edellytämme hakijalta: -Työkokemusta alalta -Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia -Reipasta asennetta Majoitus järjestyy, hakijan asuinpaikkakunnalla ei merkitystä. Osaavalle tekijälle töitä pitkäksi aikaa kilpilukykyisellä palkkauksella! Soita Riku Humala p. 050 543 0681 Tai täytä hakemus sivuillamme http://jobservices.fi/ Palveluihimme kuuluvat joustava resurssienhallintapalvelu, henkilöstövuokraus, sekä suorarekrytointipalvelut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere muut käsityöalan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eristyspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus