Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme hyvämaineiselle ja kasvavalle asiakasyrityksellemme Mänttään CNC-koneistajaa. Asiakkaamme konekantaan kuuluvat mm. pysty- ja vaakakaraiset työstökeskukset ja sekä erilaiset CNC-sorvit. Työnkuva valikoituu henkilön osaamisen mukaan. Työtä tehdään hallilla ma - pe kahdessa vuorossa. Hakijoilta toivomme aiempaa koneistuskokemusta, luotettavuutta ja reipasta asennetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät MänttäVilppula tehdas- ja tuotantotyöntekijät MänttäVilppula koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät MänttäVilppula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35820 - Mänttä-Vilppula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa