Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme hyvämaineiselle ja kasvavalle asiakasyrityksellemme Mänttään CNC-koneistajaa. Asiakkaamme konekantaan kuuluvat mm. pysty- ja vaakakaraiset työstökeskukset ja sekä erilaiset CNC-sorvit. Työnkuva valikoituu henkilön osaamisen mukaan. Työtä tehdään hallilla ma - pe kahdessa vuorossa. Hakijoilta toivomme aiempaa koneistuskokemusta, luotettavuutta ja reipasta asennetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät MänttäVilppula tehdas- ja tuotantotyöntekijät MänttäVilppula koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät MänttäVilppula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35820 - Mänttä-Vilppula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa