Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nuorekkaalle asiakasyrityksellemme autoasentajaa ja autosähköasentajaa vakituisiin työsuhteisiin! Tehtäviin kuuluvat ajoneuvojen korjaustyöt, kuin myös huoltotoiminta. Sinun tulisi hallita autojen sähkötyöt ja vikadiagnostiikkaa. Aikaisempaa kokemusta alalta ja ongelmanratkaisukykyä vaaditaan. Toivomme sinulta: - Alaan kuuluvaa koulutusta - Ajokorttia - Asiakaspalveluhenkisyyttä - Kykyä itsenäiseen -ja ryhmätyöskentelyyn Jos tunnistat itsesi yllämainituista edellytyksistä, omaat hyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Turku ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku sähköalan työt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Job Services Finland Oy Y-tunnus 2609950-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autoasentaja/ Autosähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Job Services Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa