Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haluatko ansaita ja samalla hankkia itsellesi ammatin? Meillä pystyt siihen.

Haemme nyt uudelle Kuopion toimistollemme motivoituneita, myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä kiinnostuneita henkilöitä koulutettavaksi oppisopimuksella merkonomin tutkintoon.

Kouluttautuminen tulee kestämään aiemmasta koulutustaustastasi 1-2 vuotta ja lähiopiskelupäiviä koululla tulee olemaan muutama päivä kuukausittain.

Meillä ei mittään villasukkia myydä, vaan olemme erikoistuneet myyntipuolella maksutv markkinoihin sekä erilaisiin buukkaus- ja asiakashankintapalveluihin. Laatu ja luotettavuus on meille tärkeää ja meillä onkin korkein luottoluokitus AAA.

Myynti tapahtuu nykyaikaisella soittojärjestelmällä, joten pystyt soittamaan parhaalla mahdollisella tehokkuudella ja oikealle kohderyhmälle.

Odotamme sinulta:

- Huippuhyvää asennetta
- Halua oppia uutta
- Ahkeruutta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan koulutuksen tehtävään
- erinomaiset työvälineet ja hyvän palkan
- Varman ja luotettavan työnantajan
- modernit ja viihtyisät työtilat

Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten ole siis nopea ja täytä hakemus osoitteessa: http://jmgroove.fi/

Web-osoite: http://www.jmgroove.fi Työnantaja: JMGroove Oy Sijainti: Suokatu 47, 70110 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jyri Hiltunen, 044 976 0362 Jesse Kröger, 044 975 9408 Hakemukset: http://www.jmgroove.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suokatu 47, 70110 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi JMGroove Oy Y-tunnus 2494801-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 443 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

186 000 € -37 %

Liikevoitto-%

13 % -35 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija(oppisopimus), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut JMGroove Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Suokatu 47, 70110 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa