Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

B2C-MYYJÄ Rekrytoimme myyntitiimiimme oikean asenteen omaavia työntekijöitä. Yrityksemme edustamat tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja ja niiden myyntiin saa monipuolisen sekä jatkuvan koulutuksen. JMGroove on toiminut viime vuoden marraskuusta lähtien Kokkolan ydinkeskustassa. Hakijan tulee olla tuloshakuinen ja sanavalmis. Aikaisempaa kokemusta telemarkkinoinnista arvostetaan, mutta se ei ole välttämätöntä. Myynti- ja kilpailuhenkiset ihmiset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kokkola myyntialan tehtävät Kokkola myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi JMGroove Oy Y-tunnus 2494801-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2C Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut JMGroove Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus