Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

JMGroove Oy on pohjoissuomalainen yritys, perustettu vuonna 2012. Toimistot sijaitsevat Rovaniemellä, Oulussa, Kokkolassa, Kuopiossa sekä Tampereella.

Haemme nyt uudelle Kuopion toimistollemme viittä motivoitunutta, myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä kiinnostunutta henkilöä. Aikaisempi kokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä koulutamme kaikki työntekijät tehtäviin sekä annamme aina kaiken tukemme ja ohjauksen, jotta sinä voit tehdä työsi mahdollisimman hyvin.

Olemme erikoistuneet myyntipuolella maksutv markkinoihin sekä erilaisiin buukkaus- ja asiakashankintapalveluihin. Laatu ja luotettavuus on meille tärkeää ja meillä onkin korkein luottoluokitus AAA.

Odotamme sinulta:

- Huippuhyvää asennetta
- Halua oppia uutta
- Ahkeruutta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan koulutuksen tehtävään
- erinomaiset työvälineet ja hyvän palkan
- Varman ja luotettavan työnantajan
- modernit ja viihtyisät työtilat
- Mahdollisuuden myös oppisopimusopiskeluun työsuhteen rinnalla

Tule mukaan iloiseen myyntitiimiimme, ja laita työhakemus osoitteessa http://jmgroove.fi/ tai laita vapaamuotoinen hakemus kuopio@jmg.fi

Web-osoite: http://www.jmgroove.fi Työnantaja: JMGroove Oy Sijainti: Suokatu 47, 70110 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jyri Hiltunen, 044 976 0362 Jesse Kröger, 044 975 9408 Hakemukset: http://www.jmgroove.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suokatu 47, 70110 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi JMGroove Oy Y-tunnus 2494801-5 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 443 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

186 000 € -37 %

Liikevoitto-%

13 % -35 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas ja myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut JMGroove Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Suokatu 47, 70110 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa