Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja. Palvelemme 35 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 900 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista ja kokonaismenot ovat 85 miljoonaa euroa. JIK ky:ssä haettavana perheiden palveluiden vastuualueella: Puheterapeuttien toimet (3 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2220682-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeuttien toimet (3 kpl), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus