Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja. Palvelemme 35 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 900 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista ja kokonaismenot ovat 85 miljoonaa euroa.


JIK ky:ssä haettavana perheiden palveluiden vastuualueella:


Puheterapeuttien toimet (3 kpl)


Puheterapeutit täydentävät perhekeskusten moniammatillisia tiimejä Ilmajoella, Kurikassa tai Jalasjärvellä. Puheterapeutin työn pääpaino on alle kouluikäisten lasten kielellisten vaikeuksien arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Tällä hetkellä työssä painottuu alle 3-vuotiaiden lasten arviointi ja hoito. Puheterapeutit toimivat oman alansa asiantuntijoina perhekeskusten tiimeissä sekä muissa yhteistyöryhmissä. Yhteistyö ja konsultoiva työote esimerkiksi varhaiskasvatuksen kanssa on keskeistä.

Tarjoamme innostuneen ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön. Työn kehittäminen on lähellä sydäntämme. Puheterapia alueella kehittämistyö on kohdistunut taaperoikäisten arviointiin ja hoitoon. JIK ky:ssä on puheterapeutteja tällä hetkellä 4 ja heidän kollegiaalinen yhteistyönsä on tiivistä. Puheterapeuttien työvälineet ja työtilat ovat ajanmukaiset ja suhtaudumme myönteisesti koulutukseen. Työnohjaus on järjestetty.

Haemme ensisijaisesti päteviä puheterapeutteja, mutta mikäli olet logopedian loppuvaiheen opiskelija tai haet harjoittelupaikkaa, myös sinun kannattaa olla yhteydessä meihin. Työn aloittamisesta ja sijoituspaikasta sovitaan yhdessä. Työehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Maksamme vertailukelpoista palkkaa. JIK ky on savuton työpaikka.

Toimien hakuaika päättyy 31.12.2016 klo 15.30 tai sopivan hakija ja ne täytetään sopimuksen mukaan. Hakemukset osoitetaan perheiden palvelujohtaja Elise Lepistölle. Hakeminen ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, joka tehdään osoitteessa www.jikky.fi/tyopaikat.

Tiedustelut: psykologi, vastaava erityistyöntekijä Erja Kivineva, 050 5151 216, (varmimmin arkisin klo 12-13), erja.kivineva@jikky.fi tai perheiden palvelujohtaja Elise Lepistö, 040 5297 238, elise.lepisto@jikky.fi

Web-osoite: http://www.jikky.fi/ Työnantaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: psykologi, vastaava erityistyöntekijä Erja Kivineva, 050 5151 216, (varmimmin arkisin klo 1213), erja.kivineva@jikky.fi taiperheiden palvelujohtaja Elise Lepistö, 040 5297 238, elise.lepisto@jikky.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 15:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2220682-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeuttien toimet (3 kpl), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa