Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykseemme työmaapalveluiden ammattilaisia! Rakennussiivous ja pölynhallinta töihin sopivia henkilöitä. Työnkuvaan kuuluu työmaan siistinä pitäminen, imurointi, pölynhallinta ym. aputöitä. Työmaa kieli on Suomi. Tarjoamme - Luotettavan suomalaisen yrityksen - Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen - Rak.tes palkkaus - Laadukkaat työvaatteet Edellytämme - Toivomme aikaisempaa kokemusta rak.siivouksesta. Mutta ei välttämättömyys. - Työturvallisuuskortti - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Jax-Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa