Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Likeit Solutions on tehokkaisiin henkilöstönhallinnon, tehtävien hallinnan sekä taloushallinnon ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut yritys. Tarjoamme edistyksellisiä ja luotettavia ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi. Tuotteistamme löytyvät valmiit, laajat liiketoiminta- ja toimialakohtaiset ratkaisut, joihin lisätään tarvittaessa asiakaskohtaiset toiminnallisuudet. Haemme ohjelmointitiimiimme Java web kehittäjiä Työtehtävät liittyvät laajojen Java/J2EE-teknologiaan pohjautuvien web-palvelujemme kehittämiseen. Vaadimme sinulta: - Työkokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java-ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Like it Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus