Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Amban Nordic Oy hakee palvelukseensa kokenutta ketterää Java/J2EE Devops -ohjelmoijaa asiakasprojekteihimme. Tule mukaan huippuosaajatiimiimme! Amban auttaa kehittämään asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa. Amban on yhteistyökumppaniemme valitsema projektien luottotoimittaja. Haluamme palvelukseemme hyviä tyyppejä, autamme heitä kehittymään asiantuntijoina ja menestyjänä: valmennus on Ambanin toiminnan perusta. Toivomme, että sinulla on kokemusta joistakin näistä osa-alueista: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java/J2EE-kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Amban Nordic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa