Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Amban Nordic Oy hakee palvelukseensa kokenutta ketterää Java/J2EE Devops -ohjelmoijaa asiakasprojekteihimme. Tule mukaan huippuosaajatiimiimme! Amban auttaa kehittämään asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa. Amban on yhteistyökumppaniemme valitsema projektien luottotoimittaja. Haluamme palvelukseemme hyviä tyyppejä, autamme heitä kehittymään asiantuntijoina ja menestyjänä: valmennus on Ambanin toiminnan perusta. Toivomme, että sinulla on kokemusta joistakin näistä osa-alueista: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java/J2EE-kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Amban Nordic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus