Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Amban on kovassa kasvussa oleva kokeneiden kehittäjien vetämä yritys ja haemme lisää kokeneita osaajia joukkoomme. Pääset tekemään tehtäviä, joissa ei haasteet lopu. Olet jo kerennyt saamaan kokemusta usean vuoden ajalta ja haluat kehittyä urallasi. Haemme:

- Java-kehittäjiä, olet joko Fullstack/Frontend-kaveri. Hallussasi mm. Java, SQL tai MySQL. Fronttipuolen teknologioista olet käyttänyt mm. HTML5, CSS ja JavaScriptiä ehkä sen muita kirjastoja, kuten Angular.Js ja React.Js. Node.Js myös hyvä lisä.

Miksi Amban?
Meillä mennään henkilöstö edellä. Saat valita haluamasi koulutuspolun ja käyttää tietyn ajan kuukaudessa kouluttautumiseen haluamallasi polulla.

Ambanin oma tuote http://www.opinionpie.fi työllistää myös meitä.
Katso myös http://www.amban.fi/category/rekrytointi/

Web-osoite: http://www.amban.fi Työnantaja: Amban Nordic Oy Sijainti: Sinimäentie 8 B, 02630 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan osaajan löydyttyä Yhteystiedot: HEKKALA TAPIO, Puh: 045-1133809, tapio.hekkala@amban.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 12.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sinimäentie 8 B, 02630 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java-kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Amban Nordic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Sinimäentie 8 B, 02630 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa