Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

We are a young and thriving company which distinguishes itself by means of excellent know-how in the fields of Telecommunications and vehicle Telematics. Our company disposes of a versatile portfolio of consultancy and application development services. We are particularly engaged in the Automotive Domain and the Telecommunication sector. The basis ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Germany palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Germany ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Germany .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java Developers for Telematics Solutions (m/f), on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut mm-lab GmbH. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Germany .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus