Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimovuokra-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö -palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lainisalo Oy:lle ammattitaitoista jauhemaalaria. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää alustavasti neljä kuukautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseen. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa maalausta, mutta myös muita teollisuusmaalaamon tehtäviä, kuten linjaston ja uunien käyttöä.

Sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä ammattimainen asenne työntekoon. Arvostat huolellista työn jälkeä ja työotteesi on joustava, tarkka sekä itseohjautuva.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Katja Selander, puh. 044 777 5107, katja.selander@hpheimo.fi.

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=5042 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00700 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jauhemaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki , osoitteessa 00700 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa