Duunitori suosittelee
Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy on neljän kunnan omistama kunnallinen osakeyhtiö, jonka päätoimipaikka on Savonlinnassa. Yhtiön toimialueella on noin 45.000 asukasta. Yhtiön perustehtävänä on tuottaa osakaskuntien puolesta niille asetetut jätehuollon palvelutehtävät. Haemme asiakkaallemme Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy:lle reipasta jätehuoltotyöntekijää. Jätehuoltotyöntekijän tehtävä pitää sisällään työskentelyä mm. konehallissa ja pienpurku vaa’alla jäteasemalla sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savonlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jätehuoltotyöntekijä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus