Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RenoNorden Oy on pohjoismaissa toimiva ympäristöhuoltoalan yritys. Haemme joukkoomme osaavaa ja hyvällä asenteella varustettua kuljettajaa Ylivieskan yksikköömme. Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallinen ja toimiva kalusto. Edellytämme ammattipätevyyden voimassa olon sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömät. Työ on kokoaikaista vuoden loppuun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylivieska raskas tavaraliikenne Ylivieska siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylivieska kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut RenoNorden Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus