Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RenoNorden Oy on pohjoismaissa toimiva ympäristöhuoltoalan yritys. Haemme joukkoomme osaavaa ja hyvällä asenteella varustettua kuljettajaa Ylivieskan yksikköömme. Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallinen ja toimiva kalusto. Edellytämme ammattipätevyyden voimassa olon sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömät. Työ on kokoaikaista vuoden loppuun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylivieska raskas tavaraliikenne Ylivieska siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylivieska kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut RenoNorden Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus