Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

RenoNorden Oy on pohjoismaissa toimiva ympäristöhuoltoalan yritys. Haemme joukkoomme osaavaa ja hyvällä asenteella varustettua kuljettajaa Ylivieskan yksikköömme. Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallinen ja toimiva kalusto. Edellytämme ammattipätevyyden voimassa olon sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömät. Työ on kokoaikaista vuoden loppuun saakka, minkä jälkeen mahdollisuus osa-aikaiseen työhön ja lomakautena jälleen kokoaikaiseen työhön.

Web-osoite: http://www.renonorden.fi Työnantaja: RenoNorden Finland Oy Sijainti: Korjaamontie 20, 84100 YLIVIESKA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Tiedustelut arkisin klo 8-16 Henkilöstöpäällikkö Hanna Rissanen hanna.rissanen@renonorden.fi. Hakemukset sähköisesti https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e9a34ef1 Ilmoitus jätetty: 23.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Korjaamontie 20, 84100 YLIVIESKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut RenoNorden Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska , osoitteessa Korjaamontie 20, 84100 YLIVIESKA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa