Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RenoNorden Oy on pohjoismaissa toimiva ympäristöhuoltoalan yritys. Haemme joukkoomme osaavaa ja hyvällä asenteella varustettua kuljettajaa Ylivieskan yksikköömme. Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallinen ja toimiva kalusto. Edellytämme ammattipätevyyden voimassa olon sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömät. Työ on kokoaikaista vuoden loppuun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylivieska raskas tavaraliikenne Ylivieska siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylivieska kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut RenoNorden Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa