Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RenoNorden Oy pohjoismainen ympäristölogistiikkayritys. Työllistämme pohjoismaissa yli 1500 henkilöä ja nyt tarvitsemme tosiammattilaisia Etelä-Suomen toimintoihimme. Panostamme kalustoon ja henkilöstön hyvinvointiin ja uskomme, että voimme tarjota hyvän ja dynaamisen työympäristön! Vaadimme ammattipätevyyden, sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömät. Ammattipätevyys vaaditaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut RenoNorden Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus