Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RenoNorden Oy pohjoismainen ympäristölogistiikkayritys. Työllistämme pohjoismaissa yli 1500 henkilöä ja nyt tarvitsemme tosiammattilaisia Etelä-Suomen toimintoihimme. Panostamme kalustoon ja henkilöstön hyvinvointiin ja uskomme, että voimme tarjota hyvän ja dynaamisen työympäristön! Vaadimme ammattipätevyyden, sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömät. Ammattipätevyys vaaditaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut RenoNorden Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus