Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

RenoNorden Oy pohjoismainen ympäristölogistiikkayritys. Työllistämme pohjoismaissa yli 1500 henkilöä ja nyt tarvitsemme tosiammattilaisia Etelä-Suomen toimintoihimme. Panostamme kalustoon ja henkilöstön hyvinvointiin ja uskomme, että voimme tarjota hyvän ja dynaamisen työympäristön!

Vaadimme ammattipätevyyden, sekä hyvää asennetta ja - ajotaitoa. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat välttämättömät. Ammattipätevyys vaaditaan. Asemapaikka on 25.9 saakka Porvoo ja sen jälkeen Helsinki. Asemapaikka on Tattarinsuolla Helsingissä.

Web-osoite: http://www.renonorden.fi Työnantaja: RenoNorden Finland Oy Sijainti: Hyttitie 3, 00700 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Tiedustelut arkisin klo 8-16 Henkilöstöpäällikkö Hanna Rissanen hanna.rissanen@renonorden.fi. Hakemukset sähköisesti https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?039d086a fi-FI Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?039d086a fi-FI Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hyttitie 3, 00700 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut RenoNorden Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hyttitie 3, 00700 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa