Duunitori suosittelee
Associate or Senior Associate | Financial Advisory services

Alder & Sound Oy

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Järvenpään seurakunnassa on haettavana vakituinen kokoaikainen seurakuntamestarin virka. Tehtävänä on monipuoliset vahtimestaripalvelut, kirkollisissa toimituksissa ja jumalanpalveluksissa avustaminen, asiakaspalvelu, monistus, postitus ym. tehtävät. Tehtävässä tulee sijaistaa ja toimia yhdessä muun kiinteistötoimen henkilökunnan kanssa. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kelpoisuusehtona on vahtimestarialan tuntemus ja käytännön kokemus haettavan viran tehtävistä. Virkaan valittavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu kuin hengellinen kirkon alan työ Järvenpää muu kuin hengellinen kirkon alan työ .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Järvenpään Seurakunta Y-tunnus 0202913-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntamestarin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Järvenpään seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus