Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Järvenpään seurakunnassa on haettavana vakituinen kokoaikainen seurakuntamestarin virka. Tehtävänä on monipuoliset vahtimestaripalvelut, kirkollisissa toimituksissa ja jumalanpalveluksissa avustaminen, asiakaspalvelu, monistus, postitus ym. tehtävät. Tehtävässä tulee sijaistaa ja toimia yhdessä muun kiinteistötoimen henkilökunnan kanssa. Työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kelpoisuusehtona on vahtimestarialan tuntemus ja käytännön kokemus haettavan viran tehtävistä. Virkaan valittavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu kuin hengellinen kirkon alan työ Järvenpää muu kuin hengellinen kirkon alan työ Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Järvenpään Seurakunta Y-tunnus 0202913-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntamestarin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Järvenpään seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04401 - Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa