Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Järvenpää on yli 40 000 asukkaan kulttuurikaupunki, jonka palveluksessa on noin 2300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki on edelläkävijä kunta-alan toimintakulttuurin kehittämisessä ja panostaa henkilöstön työhyvinvointiin.

Haemme Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueelle

sosiaalityöntekijää maahanmuuttotyöhön

alkaen 4.1.2017.

Sosiaalityön yksikössä vastataan aikuisten sosiaalityön, vanhussosiaalityön ja vammaispalvelujen järjestämisestä. Vakituiseen virkaan haetaan sosiaalityöntekijää, joka vastaa maahanmuuttajien kotoutumisaikaisesta sosiaalityöstä yhdessä toisen sosiaalityöntekijän kanssa.

Sosiaalityössä keskeistä ovat maahanmuuttajien alkukartoitukset, palvelutarpeen arviot, kotoutumis-/asiakassuunnitelmien laadinta, suunnitelmien mukaisten palvelujen toteuttaminen ja järjestäminen yhteistyössä kaupungin muun palveluverkoston ja 3. sektorin kanssa.

Työnkuvaan sisältyy erityistä harkintaa vaativien toimeentulotukipäätösten laadintaa oman asiakaskunnan osalta sekä maahanmuuttajatyön kehittämistä. Järvenpäässä turvapaikan saaneet maahanmuuttajat ovat pääasiassa nuoria ja lapsiperheitä. Työpiste sijaitsee maahanmuuttajatoimisto Versossa.

Toivomme hakijalta kokemusta maahanmuuttajien kotoutumisprosessista.Työllisyydenhoidon keinojen, kuntoutuksen ja/tai mielenterveys- ja päihdepuolen tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme työtä tukevan työyhteisön, työnohjauksen, esimiehen tuen, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa maahanmuuttajatiimissä. Työtä kehitetään yhdessä em. tiimin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat aikuissosiaalityön päällikkö Tanja Bergman, puh. 040 315 3414, tanja.bergman@jarvenpaa.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Petra Katilainen, puh. 040 315 2995, petra.katilainen@jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 27.10.2016 klo 15. Haastattelut pidetään 31.10.2016 klo 14-17 ja 1.11.2016 klo 15.30.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme virkaan valittavalta sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain nro 817/2015 mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Kokopäiväisen kelpoisuusehdot täyttävän sosiaalityöntekijän palkka on 3206,99 e. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.jarvenpaa.fi Työnantaja: Järvenpään kaupunki Sijainti: 04400 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 04.01.2017 Yhteystiedot: aikuissosiaalityön päällikkö Tanja Bergman, puh. 040 315 3414, tanja.bergman@jarvenpaa.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Petra Katilainen, puh. 040 315 2995, petra.katilainen@jarvenpaa.fi. Hakemukset: https://jarvenpaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2478 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04400 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Järvenpään kaupunki Y-tunnus 0126541-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä maahanmuuttotyöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Järvenpään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04400 - Järvenpää , osoitteessa 04400 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa