Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Järvenpää on yli 40 000 asukkaan kulttuurikaupunki, jonka palveluksessa on noin 2300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki on edelläkävijä kunta-alan toimintakulttuurin kehittämisessä ja panostaa henkilöstön työhyvinvointiin.

Haemme Lasten ja nuorten palvelualueelle perhesosiaalityöhön

kahta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan

1.1.2017 alkaen.

Lastensuojeluyksikössä työskentelee 20 työntekijää ja sitä johtaa lastensuojelupäällikkö. Yksikköön kuuluu erityisen tuen palvelutarpeenarviointeja tekevä selvitysyksikkö, avohuollon suunnitelmallisen sosiaalityön tiimi sekä sijais- ja jälkihuollon tiimi.

Lastensuojelun avohuollon asiakkaina ovat lapset, joiden lastensuojeluasiakkuus on palvelutarpeen arvioinnin perusteella päätetty aloittaa. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, jolla on omat lastensuojelulain määräämät työtehtävät.

Sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelmien laatimisesta ja päivittämisestä, avohuollon tukitoimien suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioimisesta sekä kiireellisten sijoitusten toteuttamisesta ja huostaanoton ja sijaishuollon valmistelusta.

Tarjoamme haastavan työn kehittämismyönteisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työnohjaus ja esimiehen tuki työhön on järjestetty. Lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden lapsimäärät ovat kohtuulliset. Toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä rautatieasemaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä neuvottelu-, asiakasohjaus- ja viestintätaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä pari- ja tiimityöskentelyyn.

Arvostamme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, verkostoneuvopito-osaamisesta ja avoimesta dokumentoinnista.

Katso aiheesta lisää:

https://www.youtube.com/watch?v=HC23galBcTg

Lisätietoja tehtävästä antaa lastensuojelupäällikkö Pirkko Hansen-Haug, puh. 040 315 3445, pirkko.hansen-haug@jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 27.10.2016 klo 15.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhdetiedot

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Sosiaalityöntekijän pätevyyden omaavan, kelpoisuusehdot täyttävän hakijan kanssa voidaan neuvotella palkasta. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.jarvenpaa.fi Työnantaja: Järvenpään kaupunki Sijainti: 04400 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: lastensuojelupäällikkö Pirkko Hansen-Haug, puh. 040 315 3445, pirkko.hansen-haug@jarvenpaa.fi. Hakemukset: https://jarvenpaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2472 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04400 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Järvenpään kaupunki Y-tunnus 0126541-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Järvenpään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04400 - Järvenpää , osoitteessa 04400 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa