Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme eri asiakkaille järjestyksenvalvojia pääkaupunkiseudulla oleviin kohteisiin. Olethan oma-aloitteinen ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot sekä sinulta löytyy positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme voimassa olevaa järjestyksenvalvojan korttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Herranen kaikki tiedustelut ja hakemus sähköpostilla, ei puhelintiedusteluja. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaa muotoinen hakemus sähköpostilla [email protected] Lisätietoja Mika Herranen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Nokkamies Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus