Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry hakee hankekoordinaattoria Suomi 100 -juhlavuoden Uudenmaan Luontohelmet -hankkeeseen. Hankekoordinaattorin tehtävänä on järjestää juhlavuoden päätapahtumat yhteistyökumppaneiden kanssa sekä tiedottaa hankkeesta. Hankkeessa järjestetään viisi päätapahtumaa: neljä retkeä Luonnonpäivinä: 4.2., 20.5., 17.6. ja 26.8. sekä juhlaseminaari lokakuussa 2017. Lisäksi koordinoidaan piirin jäsenyhdistysten Luontohelmi-tapahtumia. Työnkuvaan kuuluu paljon organisointia ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestösihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus