Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin Vihreät Nuoret (Nuhevi ry) hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 30.10.2016 alkaen. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu - jokapäiväiset toimistotyöt ja järjestön hallinnosta vastaaminen (taloudenhoito, postitus, jäsenasiat yms.) - sisäinen viestintä - yhteydenpito muihin järjestöihin ja yhteistyötahoihin - jäsenhankinnan ja toiminnan suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa - tapahtumien käytännön järjestelyt yhdessä hallituksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Vihreät Nuoret ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus