Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Helsingin Vihreät Nuoret (Nuhevi ry) hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 30.10.2016 alkaen.

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu
- jokapäiväiset toimistotyöt ja järjestön hallinnosta vastaaminen (taloudenhoito, postitus, jäsenasiat yms.)
- sisäinen viestintä
- yhteydenpito muihin järjestöihin ja yhteistyötahoihin
- jäsenhankinnan ja toiminnan suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa
- tapahtumien käytännön järjestelyt yhdessä hallituksen kanssa
- koulutustilaisuuksien järjestäminen yhdessä hallituksen kanssa
- sihteerinä toimiminen hallituksen kokouksissa
- muut hallituksen osoittamat ja erikseen sovittavat tehtävät.

Toiminnanjohtajalta edellytämme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta järjestötoiminnasta, järjestön arvoihin sitoutumista, vihreän politiikan ja järjestökentän tuntemusta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä projektinhallintataitoja. Lisäksi eduksi luetaan talousosaaminen ja halu kehittää järjestön toimintaa.

Toiminnanjohtaja on järjestön ainoa palkattu työntekijä, jonka esihenkilönä toimii hallituksen puheenjohtaja. Järjestön toimintaa ohjaa vuosittain valittava hallitus.

Toiminnanjohtajan työaika on 35 tuntia viikossa ja kuukausipalkka on 2 000 euroa. Työntekijällä on liukuva työaika. Mahdolliset palvelusvuosilisät määräytyvät Vihreän liiton ja sen jäsenjärjestöjen palveluksesta. Työsuhteessa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lokakuun aikana (vk 42 ja 43) järjestetään noin viikon mittainen perehdytys tehtävään. Aikataulu sovitaan valituksi tulleen henkilön kanssa.

Toimipaikkana on pääasiallisesti Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton toimisto Fredrikinkadulla. Työ edellyttää toisinaan osallistumista iltoihin ja viikonloppuihin sijoittuviin kokouksiin ja tapahtumiin sekä matkustamista kotimaassa muutaman kerran vuodessa.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa 4.10.2016 klo 23:59 mennessä osoitteeseen nuhevi-info@vihreat.fi. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastattelut pidetään 11-12.10. Valinnasta ilmoitetaan hakijoille viikon 41 aikana.

Helsingin Vihreät Nuoret ry (Nuhevi) on vuonna 2003 perustettu vihreä nuorisojärjestö, joka toimii vihreästi ajattelevien nuorten vaikutuskanavana Helsingissä. Nuhevi järjestää erilaista toimintaa viikoittain yli 300 jäsenelleen. Nuhevi on Vihreän liiton, Helsingin Vihreiden ja Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton jäsenjärjestö.

Web-osoite: http://www.nuhevi.net Työnantaja: Helsingin Vihreät Nuoret ry Sijainti: Fredrikinkatu 33 A 2kr, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 30.10.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja: Puheenjohtaja Mitja Mieskolainen puh. 050 345 8845 mitja.mieskolainen@vihreat.fi Toiminnanjohtaja Piritta Hakola puh. 044 067 9800 piritta.hakola@vihreat.fi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fredrikinkatu 33 A 2kr, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Vihreät Nuoret ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Fredrikinkatu 33 A 2kr, 00120 HELSINKI .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa