Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin Vihreät Nuoret (Nuhevi ry) hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 30.10.2016 alkaen. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu - jokapäiväiset toimistotyöt ja järjestön hallinnosta vastaaminen (taloudenhoito, postitus, jäsenasiat yms.) - sisäinen viestintä - yhteydenpito muihin järjestöihin ja yhteistyötahoihin - jäsenhankinnan ja toiminnan suunnittelu yhdessä hallituksen kanssa - tapahtumien käytännön järjestelyt yhdessä hallituksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Vihreät Nuoret ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00120 - Helsinki .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus