Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Farmasialiitto on proviisorien, farmaseuttien, lääkealan erityiskoulutettujen ja alan opiskelijoiden ammattiliitto. Jäseniä liitossa on noin 8 000. www.farmasialiitto.fi Haemme JÄRJESTÖASIAMIESTÄ Vastaat liiton jäsenpalvelujen, jäsentoiminnan, järjestökoulutusten, jäsenhankinnan ja -pidon sekä järjestöhankkeiden suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta osana liiton edunvalvontaa. Toimit myös luottamusmies- ja valmiustoiminnan tukena sekä osallistut työsuhdeneuvontaan. Työssäsi vastaat liiton toiminnanjohtajalle. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut lakialan tehtävät Helsinki muut lakialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestöasiamies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Farmasialiitto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus