Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Suomen Farmasialiitto on proviisorien, farmaseuttien, lääkealan erityiskoulutettujen ja alan opiskelijoiden ammattiliitto. Jäseniä liitossa on noin 8 000. www.farmasialiitto.fi


Haemme

JÄRJESTÖASIAMIESTÄ


Vastaat liiton jäsenpalvelujen, jäsentoiminnan, järjestökoulutusten, jäsenhankinnan ja -pidon sekä järjestöhankkeiden suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta osana liiton edunvalvontaa. Toimit myös luottamusmies- ja valmiustoiminnan tukena sekä osallistut työsuhdeneuvontaan. Työssäsi vastaat liiton toiminnanjohtajalle.

Sinulla on proviisorin tai farmaseutin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta asiantuntijatyöstä. Arvostamme ammattiyhdistystoiminnan hyvää tuntemusta, kokemusta järjestötoiminnasta, järjestöyhteistyötaitoja sekä työmarkkinalainsäädännön ja Farmasialiiton jäsenkuntaan sovellettavien TES:ien ja niiden soveltamisohjeiden osaamista. Olet tottunut verkostomaiseen työskentelyyn ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja asiakaspalvelutaidot. Omaat hyvän paineensietokyvyn, olet oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen ja kehittävä työote. Tarvitset hyvää suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa sekä erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa työssäsi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja talousasioiden perusosaaminen.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden vaikuttaa farmasian alaan toimimalla keskeisessä roolissa alan edunvalvonnassa. Pääset myös osaksi liiton huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Mika Leppinen, 050 373 5716 ja puheenjohtaja Kirsi Kvarnström, 050 368 9187.

Web-osoite: http://www.farmasialiitto.fi Työnantaja: Suomen Farmasialiitto ry Sijainti: Mäkelänkatu 2 A, 3. krs, 00500 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, aiemmin Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Mika Leppinen, 050 373 5716 ja puheenjohtaja Kirsi Kvarnström, 050 368 9187. Hakemukset: Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.10.2016 mennessä osoitteeseen mika.leppinen@farmasialiitto.fi. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäkelänkatu 2 A, 3. krs, 00500 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestöasiamies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Farmasialiitto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mäkelänkatu 2 A, 3. krs, 00500 HELSINKI .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa