Banner Swarco Finland Oy

Työpaikkakuvaus

Swarco on erikoistunut kehittämään älykkäitä liikenteenohjauksen ja infrastruktuurin ratkaisuja ja on johtava toimittaja liikennejärjestelmämarkkinoilla. Tänä päivänä Swarcon toimittamia ratkaisuja käytetään maanteillä, rautateillä ja pysäköintilaitoksissa kaikkialla pohjoismaissa. Swarco Finlandilla työskentelee 18 koulutettua ja motivoitunutta työntekijää, jotka yhdessä pohjoismaisten kollegojen kanssa muodostavat kilpailukykyisen ja vahvan organisaation. Swarco Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa.
www.swarco.fi 


 

Järjestelmätuki

Tehtäväsi on pääasiallisesti työskennellä pysäköintijärjestelmien ja siihen liitettyjen maksu, varaus, kameratunnistus, IP-puhelin- ja opastusjärjestelmien järjestelmätukena huolto ja ylläpito tehtävissä. Otat hoitaaksesi asiakkaidemme vikatilanteet ja kommunikoit sujuvasti asiakkaalle koko palveluprosessin aikana. Useasti vikatilanteiden selvittäminen edellyttää myös kohteessa käyntiä jolloin asiantuntijuus ja käytäntö kohtaavat. Sinulla voi olla kokemusta vastaavista tehtävistä tai etsit nyt ensimmäistä haastetta. Ymmärrät nykyaikaisten tietoliikenneverkkojen toimintaperiaatteet sekä hallitset myös englannin kielen. Sinulla on koulutus tai työkokemusta esim. tietoliikenteen, elektroniikan, sähkön tai automaation alalta. Työssä edellytetään ajokorttia. 

Hakijalta odotamme ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja osaamista seuraavilla alueilla: 

  • Windows palvelinympäristö 
  • SQL tietokannat 
  • MS Active Directory 
  • IP tietoliikennetekniikat 
  • Mekaanisen asennuksen perusteet 
  • Heikkovirta kytkentöjen perusteet 
  • Sähkötekniikan perusteet 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden kehittyä, laajan tehtäväkokonaisuuden, nykyaikaisen toimiston ja kokeneen asiantuntijatiimin, jonka osaksi toivomme sinun asettuvan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 24.10. mennessä osoitteeseen: dick.hellman@swarco.com. Merkitse viestiisi ”Järjestelmätuki” 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Operations Manager, Dick Hellman +358 40 136 6533 tai dick.hellman@swarco.com

Työnantaja: Swarco Finland Oy Sijainti: Espoo, Suomi Hakemukset: dick.hellman@swarco.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Swarco Finland Oy Y-tunnus 1819129-8 Toimiala Elektronisten komponenttien valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 808 000 € 19 %

Liiketoiminnan tulos

294 000 € 64 %

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Järjestelmätukihenkilö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Swarco Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .