Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Swarco on erikoistunut kehittämään älykkäitä liikenteenohjauksen ja infrastruktuurin ratkaisuja ja on johtava toimittaja liikennejärjestelmämarkkinoilla. Tänä päivänä Swarcon toimittamia ratkaisuja käytetään maanteillä, rautateillä ja pysäköintilaitoksissa kaikkialla pohjoismaissa. Swarco Finlandilla työskentelee 18 koulutettua ja motivoitunutta työntekijää, jotka yhdessä pohjoismaisten kollegojen kanssa muodostavat kilpailukykyisen ja vahvan organisaation. Swarco Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa. www.swarco.fi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Helsinki tekninen tuki ja ylläpito Kauniainen tekninen tuki ja ylläpito Kirkkonummi tekninen tuki ja ylläpito Nurmijärvi tekninen tuki ja ylläpito Vantaa tekninen tuki ja ylläpito Vihti tekninen tuki ja ylläpito Espoo tekninen tuki Helsinki tekninen tuki Kauniainen tekninen tuki Kirkkonummi tekninen tuki Nurmijärvi tekninen tuki Vantaa tekninen tuki Vihti tekninen tuki Espoo tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Swarco Finland Oy Y-tunnus 1819129-8 Toimiala Elektronisten komponenttien valmistus

Tämä työpaikka, Järjestelmätukihenkilö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Swarco Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus