Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ficolo kasvaa ja etsii joukkoonsa vahvistuksena Poriin pre-sales ja projektihenkistä cloud ja- palvelinosaajaa/arkkitehtiä. Odotamme: 1. Understanding of Server and Cloud Platforms and Architectures, Windows and Linux servers, hypervisors and storage systems and related technologies. Networking with security skills in good levels. 2. Experience: few years in larger enterprise or service ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ict-alan johtotehtävät Pori järjestelmähallinta ja tietohallinto Pori ict-alan johtotehtävät järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, järjestelmäpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Ficolo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus