Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saamelaiskäräjät hakee JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen 1.1.2017 lukien. Järjestelmäasiantuntijan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Saamelaiskäräjien ja Sajoksen tietojärjestelmiä, henkilöstön käyttäjäneuvonta sekä tarpeen mukaan avustaa tapahtumien järjestelyihin kuuluvissa tehtävissä. Säädösperusteisena kelpoisuusvaatimuksena on työn edellyttämä soveltuva tietotekninen korkeakoulututkinto, saamen kielen taito (asetus 1727/95) sekä perehtyneisyys vastaaviin tehtäviin. Työn menestyksekäs hoitaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Inari ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Inari järjestelmähallinta ja tietohallinto Inari asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Saamelaiskäräjät. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus