Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saamelaiskäräjät hakee JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen 1.1.2017 lukien. Järjestelmäasiantuntijan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Saamelaiskäräjien ja Sajoksen tietojärjestelmiä, henkilöstön käyttäjäneuvonta sekä tarpeen mukaan avustaa tapahtumien järjestelyihin kuuluvissa tehtävissä. Säädösperusteisena kelpoisuusvaatimuksena on työn edellyttämä soveltuva tietotekninen korkeakoulututkinto, saamen kielen taito (asetus 1727/95) sekä perehtyneisyys vastaaviin tehtäviin. Työn menestyksekäs hoitaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Inari ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Inari järjestelmähallinta ja tietohallinto Inari asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto Inari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Saamelaiskäräjät. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus