Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SOK IT-palvelut tuottaa tietotekniikan hyödyntämiseen tarvittavia palveluita ja ratkaisuja koko S-ryhmän käyttöön. IT HR ja Hallinto -yksikön tehtävä on tuottaa tarvittavat IT-järjestelmät ja -palvelut sekä vastata niihin liittyvästä prosessinkehittämisestä SOK:n tukitoimintojen alueella. Yksikkö toteuttaa ja ylläpitää mm. S-ryhmän taloushallinnon, rahoituspalveluiden ja henkilöstöhallinnon palveluita tukevia tietojärjestelmiä.Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme nytJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAAvakituiseen työsuhteeseen Ässäkeskukseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Sipoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Vantaa järjestelmähallinta ja tietohallinto Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SOK. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus