Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Japira-Rakennuspalvelu Oy on hämeenlinnalainen korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Toimialueemme on Kanta-Häme. Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme lisää rakennusalan ammattilaisia.

Web-osoite: http://www.japira.fi Työnantaja: Japira-Rakennuspalvelu Oy Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarkko Hyvärinen, 0400850422, jarkko.hyvarinen@japira.fi Hakemukset: http://www.japira.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Yritystiedot

Toiminimi Japira-Rakennuspalvelu Oy Y-tunnus 1055004-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Japira

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 639 151 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

37 655 € 277 %

Henkilöstö

32 1

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussaneeraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Japira-Rakennuspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa