Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ Hattulaan vakinaiseen toimeen. Tarjoamme monipuolista työtä toimivassa työympäristössä ja avoimessa ilmapiirissä työkavereina osaava henkilökunta. Käytämme Effica-potilastietojärjestelmää ja kuvantaminen on digitalisoitu. Meillä voit toteuttaa ja kehittää myös erityisosaamistasi. Kelpoisuusehtona hammaslääkärin toimeen on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, riittävä kokemus työskentelystä terveyskeskuksessa, valmius ja soveltuvuus haluttuun rooliin sekä hyvä suomen kielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Hattula hammashoito Hattula lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Janakkalan kunta Y-tunnus 0147510-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Janakkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hattula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus