Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ Hattulaan vakinaiseen toimeen.

Tarjoamme monipuolista työtä toimivassa työympäristössä ja avoimessa ilmapiirissä työkavereina osaava henkilökunta. Käytämme Effica-potilastietojärjestelmää ja kuvantaminen on digitalisoitu. Meillä voit toteuttaa ja kehittää myös erityisosaamistasi.

Kelpoisuusehtona hammaslääkärin toimeen on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, riittävä kokemus työskentelystä terveyskeskuksessa, valmius ja soveltuvuus haluttuun rooliin sekä hyvä suomen kielen taito. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Web-osoite: http://www.janakkala.fi Työnantaja: Janakkalan kunta Sijainti: Jaakonkuja 1, 13720 PAROLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat Hattulan ja Janakkalan yhteistoiminta-alueen johtava hammaslääkäri Vappu Lehmus, puh. 03 6801645 ja sähköpostitse vappu.lehmus@janakkala.fi sekä Hattulan hammashoitolan tiiminjohtaja Seija Saarentola, puh. 050 5091855 ja sähköpostitse seija.saarentola@hattula.fi. Laita hakemuksesi sähköisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 25.11.2016 klo 15:00. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118782/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 25.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jaakonkuja 1, 13720 PAROLA

Yritystiedot

Toiminimi Janakkalan kunta Y-tunnus 0147510-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Janakkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hattula , osoitteessa Jaakonkuja 1, 13720 PAROLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa