Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Jamera Oy on oppikirjojen kierrätykseen ja erinomaiseen asiakaspalveluun erikoistunut kirjakauppa. Myymälämme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla, ja lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oppikirjaostoksiin verkkokauppamme kautta. Valikoimistamme löytyvät sekä uudet että käytetyt lukio- ja ammatilliset oppikirjat sekä opiskelutarvikkeet.

Haemme nyt osa-aikaisia työntekijöitä molempiin Helsingin myymälöihimme. Toimipisteet sijaitsevat Kampissa (Kalevankatu 26) ja Kalliossa (Hämeentie 26).

Työ sopii erityisen hyvin opiskelijalle, joka pystyy tekemään opintojensa ohessa joustavasti töitä ympäri vuoden. Työhön valittavalta vaaditaan, että hän pystyy sitoutumaan runsaampiin työmääriin etenkin lukioiden jaksonvaihteiden aikaan sekä kiireisimpänä aikana loppukesästä. Työtuntien määrä vaihtelee voimakkaasti Jameran myynti- ja ostosesonkien mukaan vuodenvaihteen ja alkukesän ollessa vuoden hiljaisinta aikaa ja loppukesän ja koulujen jaksonvaihteiden puolestaan kaikista kiireisintä aikaa. Työvuorojen määrä voi siis vaihdella välillä 0-6 vuoroa/viikko riippuen myymälän tilanteesta. Työ ei sovellu vielä lukiossa opiskeleville, sillä kiireajat sijoittuvat koeviikoille ja jaksojen aloituspäiville.

Työ tapahtuu pääasiassa myymälän aukioloaikoina, poikkeuksena kiireajat, jolloin työvuorot saattavat alkaa jo aikaisin aamulla. Kiireaikoina myymälämme myös palvelevat pidennetyillä aukioloajoilla.

Myyjän työnkuvaan kuuluvat monipuoliset myymälän työt: asiakaspalvelu sekä kasvotusten myymälällä, puhelimitse että verkossa, kassatyöskentely, varaston järjestely, kirjojen hyllytys, verkkokaupan tilausten pakkaaminen, yms.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet iloinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne asiakaspalveluun kaikissa tilanteissa. Toimit reippaasti ja tarkasti myös kovassa kiireessä, hahmotat myymälätyöskentelyn kokonaisuuden ja sinulla on oikeanlaista tilannetajua. Olet tiimipelaaja, mutta osaat työskennellä myös vastuullisesti yksin. Pystyt työskentelemään lukuvuoden mittaan joustavasti kiireaikojemme mukaan. Työhön valittavilta vaaditaan lukio- tai ammatillista koulutusta. Ajokortti ja satunnainen autonkäyttömahdollisuus ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta sekä mahdollisuuden jatkuvaan työsuhteeseen vaikka koko opiskeluajaksesi. Työ alkaa loka-marraskuussa sopimuksen mukaan ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.jamera.net Työnantaja: Jamera Oy Sijainti: Kalevankatu 26 ja Hämeentie 26, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan loka-marraskuussa Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Hanna Weckman arkisin klo 11-12 numerosta 050 5709107 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalevankatu 26 ja Hämeentie 26, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Jamera Oy Y-tunnus 2008349-9 Toimiala Valintamyymälät (yli 100 m², enintään 400 m²) Rinnakkaistoiminimet Jamera Networks

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 970 000 € 18 %

Liiketoiminnan tulos

1 175 000 € 29 %

Henkilöstö

20 -8

Liikevoitto-%

20 % 11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Jamera Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kalevankatu 26 ja Hämeentie 26, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa