Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Ammattitaitoisia isännöitsijöitä pääkaupunkiseudulle

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokratuolille terveysalan ammattilainen. Jalkaterapeutti, jalkojenhoitaja, hieroja tms. Jalkaterapeutti etusijalla. Vakituinen, laaja asiakaskunta. Jalkaterapeutin työssä sekä kliinistä jalkaterapiaa että apuvälineiden valmistusta. Työtä tehdään sekä liiketilassa että koti- ja laitoskäynteinä. Liiketila sijaitsee Kotkansaarella hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kotkaan on helppo tulla töihin pidemmän matkan päästäkin, esim Helsinki on reilun 1h ajomatkan päässä. Jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kotka muu terveydenhuolto ja terapia Kotka hyvinvointipalvelut Kotka psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jalkaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Tmi Jalkaterapia Mia Markkula. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus