Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokratuolille terveysalan ammattilainen. Jalkaterapeutti, jalkojenhoitaja, hieroja tms. Jalkaterapeutti etusijalla. Vakituinen, laaja asiakaskunta. Jalkaterapeutin työssä sekä kliinistä jalkaterapiaa että apuvälineiden valmistusta. Työtä tehdään sekä liiketilassa että koti- ja laitoskäynteinä. Liiketila sijaitsee Kotkansaarella hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kotkaan on helppo tulla töihin pidemmän matkan päästäkin, esim Helsinki on reilun 1h ajomatkan päässä. Jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kotka muu terveydenhuolto ja terapia Kotka hyvinvointipalvelut Kotka psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jalkaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Tmi Jalkaterapia Mia Markkula. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus