Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyy mm. kosmetologin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palveluita. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Haemme moniosaajiemme joukkoon jalkaterapeuttia, jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanutta (lähihoitaja- tai sairaanhoitajataustalla) tai lähihoitajaa jalkojenhoidon osaamisalalla.

Työnkuvaan kuuluu Ympyrätalon apteekin terveyttä edistävien jalkojehoitopalveluiden tekeminen, kehittäminen ja markkinointi. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Työtehtäviin sisältyy myös apteekin konseptista, palveluista ja kanta-asiakasjärjestelmästä kertominen sekä asiakaspalvelu palveluvalinnassa. Tämän lisäksi tehtävään valittu henkilö toimii monipuolisesti muissa apteekin työtehtävissä, kuten apuna Hyvinvointibaarissa sekä kassalla.

Edellytämme hakijalta monipuolista osaamista hoitojen tekemisessä, intoa asiakaspalvelutyöhön, myyntiaktiivisuutta sekä hygieniapassia. Tärkeää on, että sinulla on avoin, reipas ja positiivinen työote ja intoa kehittää osaamistasi.

Lisäpisteitä saat monipuolisesta kielitaidosta, myynti- ja markkinointikokemuksesta. Apteekkikosmetiikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa viimeistään 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi.

Työnantaja: Ympyrätalon apteekki Sijainti: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.02.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=EhJZuWkt&jid=1055 Hakemukset: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=EhJZuWkt&jid=1055 Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jalkaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Ympyrätalon apteekki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa